Fysiotherapie

Wist u dat bijna drie miljoen mensen jaarlijks de fysiotherapeut bezoekt? De specialist welke zorgt om zo optimaal te kunnen bewegen / functioneren. Er kunnen klachten ontstaan zijn tijdens werk, (sport)blessure, na een ongeluk,  gevolgen van een ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam wat ouder wordt en soms wat extra aandacht nodig heeft. 

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de individuele persoon.
Een beschermd beroep, waarbij je geregistreerd bent in het BIG-register en om kwaliteit te waarborgen lid bent van het CKR.  

Na een intake en lichamelijk onderzoek, wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. 

Door verschillende toepassingen kan de fysiotherapeut goed bijdragen aan uw herstel. Naast oefentherapie, massagetechnieken, mobilisaties, medical taping is uitleg en advies een onlosmakend onderdeel van het dagelijks handelen.  

Bij Fysiotime streven we naar om alle kennis & ervaring die in de loop door diverse cursussen, opleidingen is gedaan, met elkaar te combineren en aan te passen aan de hulpvraag van u als uniek persoon! 

'Kennis is macht' (Francis Bacon). Om zo voor uwzelf bewust aan de slag te gaan!

 Bianca Treur