Bianca

Welkom bij Fysiotime! In 2013 ben ik, Bianca Treur, deze droom gestart in Breukelen. Van een idee, werd dit een paar maanden werkelijkheid op deze mooie plek! Een praktijk waar ik mijn gevoel, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit tegelijkertijd kon inzitten. Als fysiotherapeut, Oedeemtherapeut volgens Casley Smith methode en diverse technieken die ik heb geleerd tijdens de opleidingsjaren 2/3 van Orthopedische Manuele Therapie (OMT). 

Groeiend, ontwikkeling, dichtbij mijzelf om het beste te kunnen geven aan mijn klanten. Persoonlijke aandacht, groei staat hierbij voorop. Na een aantal jaar om zelf te kijken waar de groei van Fysiotime voor staat, ben ik nu heel blij dat ik in 2019 mijn team verder heb kunnen uitbreiden. 

Al jaren probeer ik samen met de klant verder te kijken achter een klacht, thema of ziekte, wat voor mij in 2019 nog meer houvast kreeg doordat ik in aanraking kwam met HeartConnection Nederland. Een opleiding, welke ik elke dag mag meemaken, wat de biologie van de mens weergeeft. Wat vertelt jou jouw klacht? Waar komt dit vandaan? We leven immers allemaal algoritmische patronen die vaak door bewust inzicht, veel betekenis kan geven voor iemand zijn leven. 
Fijn dat ik hier een bijdrage mag leveren in een coachende rol, soms voorop gesteld met hierin een begeleiding, soms door verdiepende vragen te stellen tijdens een fysiotherapeutische behandeling om zo ons onbewuste systemen zelf tot actie te laten gaan met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. 
Samen ontwikkelen, samen groeien, elke dag weer! Ik volg mijn gevoel, mijn pad samen met mijn collega's en klanten binnen Fysiotime! 

"Follow your dreams"