Gerco

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Gerco Pon, 58 jaar en Fysiotherapeut met specialisatie Manueel therapie.

Al een lange loopbaan van 34 jaar als fysiotherapeut gewerkt in verschillende velden van de gezondheidzorg zoals in het leger en in het verpleeghuis, het ziekenhuis en in diverse praktijken.

In 2015 ben ik in de Manuele therapie afgestudeerd en het diploma Msc MT behaald. Nu sinds 2 jaar werkzaam als 100% zzp`er in 3 praktijken regio Utrecht mn. als Manueel therapeut gericht op nekschouder en rugklachten.

Mijn belangstelling en interesse is ondanks mijn specialisatie divers, zelf ben ik actief sporter mn. het lopen van trailruns, marathons maar ook triatlons in de zomer. Naast de reguliere fysiotherapie en manuele therapie zie ik ook regelmatig sporters in een praktijk bij Hilversum.

Het blijft voor mij het belangrijkste om mensen te helpen en te begeleiden bij klachten met daarbij inzicht te geven waarom de klachten ontstaan om daarmee ook preventief en actief met je gezondheidsklachten om te gaan wat betreft bewegingsgerelateerde en houdingsgerelateerde klachten. Wat in deze maatschappij veel voorkomt inherent aan het vele computer en smartphone gebruik in het werk.

In de praktijk Fysiotime ben ik enthousiast om deze rol te gaan vervullen en graag werk ik samen met de andere professionals. Samen bereik je meer dan alleen zeg ik altijd.